top of page
IMG_2785edit.png

Over enFIlm

Je wilt een verhaal vertellen met je film, maar hoe ga je dat aanpakken?

 

Bij het maken van een video moet je over veel dingen nadenken. Van het schrijven van een script tot de muziek en filmlocaties. Hoe maak je de vertaalslag van idee naar concept en uiteindelijk naar beeld en wat is er allemaal mogelijk? Ik kan je geruststellen.

 

Alles is mogelijk.

 

Elke fantasie, idee of emotie kan ik vertalen naar film.

 

Mijn naam is Martijn Doornenbal en mijn bedrijf heet EnFilm. Wij maken films voor bedrijven en organisaties die met hun productie boven de rest uit willen steken.

FILMPRODUCTIE ROUTIT TRAILER

films die bijblijven

Het idee voor een video komt niet zomaar uit de lucht vallen. Als je een film maakt dan wil je daarmee een doel bereiken.

 

Bijvoorbeeld: een emotie triggeren | verbondenheid creëren |  een gevoel overbrengen | nieuwsgierig maken | uitleg geven.

Er is zoveel dat je met een goede film bereikt. Maar bovenal wil je dat de kijkers jouw boodschap onthouden. Iets dat de mensen bijblijft.

Vision Event Scherm.jpg

OPENINGSFILM VISION X

Elke film is uniek net zoals elk bedrijf uniek is. Daarom vind je bij ons geen standaardpakketten voor producties. Als we een film gaan produceren dan verbinden we ons aan jouw bedrijf. Samen maken we een product dat bij de organisatie past. Een film dat je bedrijf herkenbaar en authentiek maakt.

Jouw organisatie, En Film.

We zijn bevlogen, enthousiast en professioneel. Ons doel is kwaliteit leveren. We gaan net zo lang door tot het goed is. Het maakt niet uit hoeveel opnames dat kost. Vraag ons alsjeblieft niet voor een snelle klus of een goedkoop filmpje. Vraag ons als je het verschil wil maken.

het verschil

Frankfurt.png

FILMOPNAMES FRANKFURT

DIT BIEDT ENFILM

Hoogwaardige films met veel aandacht voor detail op alle vlakken.

Dat begint bij de voorbereiding: wat ga je vertellen en waarom? Hoe kunnen we het script nog beter maken? Welke locaties gaan we gebruiken?

Het loopt door tot de opnames: onderwatercamera’s, drones, stabilizers, en andere apparatuur; belichting; audio tijdens de opname.

En eindigt bij de afronding: editing, visual effects; voice over, muziek, sound effects; colour grading.

Steek boven de rest uit met de kwaliteit van hoogwaardige filmproducties.

Bhts VISION X.jpg
bottom of page