top of page

TIME FLiES. BE THE PILOT

Opdracht

Ook jij kunt leren vliegen! Dat is waar Paragliding Holland voor staat. Ze geven paragliding cursussen in Nederland en in het  buitenland. In een beginners cursus leren ze deelnemers die nog nooit gevlogen hebben hun scherm op te zetten en veilig hun eerste vlucht te maken.  Paragliding Holland wilde graag in een film laten zien wat een cursusweek met hen inhoudt, de mooie locatie waar ze de cursus geven en de unieke ervaring van het  vliegen. 

Opdrachtgever

Paragliding Holland

Script

Martijn Doornenbal

Camera & montage

Martijn Doornenbal

Aanpak

Een aantal jaren geleden heb ik bij Paragliding Holland mijn eerste cursus gevolgd. Intussen heb ik mijn brevet en vlieg ik zelfstandig.  Ik wist meteen waar de film over zou moeten gaan: de ervaring van een eerste vlucht en de professionele begeleiding van het team. Ik heb ervoor gekozen om een aantal beginners uit de groep de hele cursusweek te volgen en aan het begin en aan het eind te interviewen. 

Effect

In de film zie je de schoonheid van het vliegen en de ervaringen van de deelnemers tijdens de cursusweek. Naast dat de film veel gedeeld is door de cursisten en andere piloten die zich in de film herkennen wordt deze nu ook ingezet om geïnteresseerden te laten zien hoe een eerste cursusweek bij Paragliding Holland eruit ziet en dat ook jij kunt leren vliegen!

bottom of page