top of page

VISION RE:CONNECT

Opdracht

De vier partijen: KPN, RoutIT, Telfort zakelijk en Yes Telecom bundelen hun krachten en lanceren het samenwerkingsmodel: “KPN Partner Network”. Ter introductie van deze samenwerking moet een film worden gemaakt waarin energie, teamwork, samen beter, veelkleurigheid, en positiviteit en 'kennis maken met'  centraal staan.

Aanpak

Opdrachtgever

KPN Partner Network

Script

Kees Langerak & Martijn Doornenbal

Productie

Robert Feenstra & Linette Dijk

Camera & montage

Martijn Doornenbal

Het draait om samenwerken, daarom benadrukken we het menselijke aspect en niet het zakelijke/ inhoudelijke en rationele. Op een enthousiasmerende, energieke en menselijke manier laten we zien wat samenwerken inhoudt. Telefonie en internet is de corebusiness. Daarom kozen we voor een kunstwerk van oude telefoons, routers en toetsenborden.

Effect

De partners zijn op een ontspannen en leuke manier voor het eerst met elkaar aan het samenwerken. Ook is er een mooi kunstwerk ontstaan wat een plaats heeft gekregen in de ontvangsthal van RoutIT/KPN Partner Network. Iedere gast kan deze ‘samenwerking’ direct zien. De film was een eerste aanzet voor een succesvolle samenwerking die is gedeeld met alle partners.

bottom of page