top of page

Christ's hope

Opdracht

Christ’s Hope is een christelijke hulporganisatie die zich richt op aidswezen in Afrika. De organisatie werkt met caregivers, deze ontfermen zich over een aantal kinderen. Christ’s Hope wil een film waarmee het donateurs laat zien wat de organisatie met hun aanpak bereikt.

Aanpak

Opdrachtgever

Christ's Hope International

Script, camera & montage

Martijn Doornenbal

In de film wordt het verhaal van Christ’s Hope deels door de caregiver, Jacob vertelt maar ook vanuit een kind, Rose die geholpen wordt. Je ziet wat Christ’s Hope betekent voor Rose door haar thuissituatie te laten zien, ze kan naar school waar ze veel leert, bij haar oma blijven wonen en ze ontvangt begeleiding vanuit Christ's Hope.

Effect

De film wordt ingezet om donateurs te laten zien wat er bereikt wordt. Niet iedereen kan het project zelf bezoeken maar door de film krijg je wel snel een goed beeld van de impact van een organisatie. Het gebruik van heldere kleuren en opwekkende muziek geeft een vrolijke en positieve vibe aan de film. Dit geeft een goed gevoel bij de kijker. Het bevestigt dat Christ’s Hope waardevol werk uitvoert en vergroot de kans op meer donaties.

bottom of page