U…en Film

Met een persoonlijke film kunt u zichzelf goed presenteren. In een paar minuten legt u uit wie u bent, wat u doet, wat uw visie is en wat uw kwaliteiten zijn.

Tegenwoordig is het belangrijk om uzelf online te presenteren. Met een film over uzelf kunt u dat! U laat in een korte tijd zien waar klanten u voor kunnen benaderen. Deze films worden op locatie opgenomen. Samen zoeken we naar een geschikte locatie die past bij uw werk of uw verhaal.

Graag denk ik met u mee over de boodschap die u wilt vertellen, om op die manier samen tot de inhoud van de film te komen.

Hieronder ziet u twee persoonlijke films van En Film.

 

Agnes van der Ben

Agnes ThumbnailAgnes van der Ben werkt bij Prodware. Tijdens een klantendag van dit bedrijf was zij een van de sprekers. We maakten deze korte film om haar te introduceren en wat te laten zien van haar leven buiten de kantooruren. 

 

Peter Dijkstra
PD MUSIC still_04Peter Dijkstra is componist en drummer. In deze laten we zien hoe hij zijn muziek maakt. Hij maakt ook regelmatig muziek voor de films van En Film. Door de muziek op maat te laten maken weet je zeker dat de muziek perfect past bij de filmbeelden.