Bedrijf…en Film

Met een bedrijfsfilm kunt u uw bedrijf op een eigentijdse manier tonen. Met een bedrijfsfilm kunt u iets extra’s tonen op uw website of tijdens klantbezoeken.

Ik werk graag met mensen in uw bedrijf: de mensen van de werkvloer. Zij hebben veel kennis van de processen en kunnen daar ongetwijfeld op een leuke manier veel over vertellen. Zo wordt het een samenwerking van uw bedrijf En Film. Samen maken we een mooie film die past bij uw bedrijf.

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te presenteren. Hieronder ziet u drie voorbeelden van bedrijfsfilms geproduceerd door En Film!

 

Restaurant De Vendel

De Vendel Thumbnail

Uit eten gaan bij Restaurant De Vendel in Veenendaal is een echte beleving. De Vendel is de plek voor een gezellig diner, maar ook de plek waar je een culinaire ontdekkingsreis kunt maken.

In deze film krijgt u een kijkje in de keuken bij Restaurant De Vendel.

 

Eurofiber Datacenter

Eurofiber Datacenter

Het Eurofiber Datacenter is een modern datacenter in Utrecht.

In dit datacenter kunt u uw servers en data veilig onderbrengen. In deze korte film laten we het datacenter zien en daarbij welke veiligheidsmaatregelen er genomen zijn om uw data op te slaan.

 

Living Space Experience

De Living Space Experience is een modelwoning waarbij verschillende kamers zijn ingericht met producten van Busch-Jaeger.

Op 23 mei 2013 werd deze Experience feestelijk geopend en konden installateurs en groothandelaars alvast een kijkje nemen in de woning.

En Film maakte een korte impressie van de opening van de Living Space Experience.